Saldūs receptai

Kokosinis kremas tortui

Ątogražų skonis – kokosų mylėtojams! Kokosinis kremas Jūsų šventiniam ir ypatingam sukurti tortui. Ragaukit, skanaukit ir mėgaukitės kiekvienu torto gabalėliu, o šis kremas garantuoja, torto pasisekimą. Šis kremas yra universalus, juo galite pagardinti, papuošti ir kitus mėgstamus desertus!

Ingredientai

Kokosiniui kremui:

Kaip pasigaminti kokosinį kremą tortui?

Pasidalink su draugu:

Kokosinis kremas tortui:

1. Vidutinio dydžio metalinį puodą įdėkite į šaldytuvą 10 min.

2. Į atšaldytą puodą sudėkite ką tik iš šaldytuvo ištrauktą maskarponę, kokoso pieną bei cukraus pudrą. Išplakite iki purios masės.

3. Į gautą masę suberkite kokoso drožles.

4. Kokosinį kremą tepkite ant jau atvėsintų torto lakštų. Taip pat, šiuo kremu galite papuošti ir patį tortą.

5. Tortą laikykite vėsioje vietoje arba šaldytuve.

Sodrus kokosinis kremas tortui

Ątogražų subtilus skonis kiekviename torto gabalėlyje. Šis kremas gali priminti raffaello saldainius. Jei jums patinka kokosas, tuomet šis receptas skirtas Jums! Pasigaminti paprasta, o ir laikui nėra imlus.

Kokosinis kremas

Kokosinis kremas tikriems kokoso mylėtojams! Su šiuo kremu puoškite ir tepkite ne tik torto lakštus, bet ir keksiukus! Užtepę kremą ant torto, galite apibarstyti, papuošti visą tortą kokoso drožlėmis. Tad nieko nelaukite, susirinkite reikiamus ingredientus ir eikime gaminti šio kremo.

Prabangos skonis – paprastuose ir nesudėtinguose dalykuose!

Nori patirti daugiau skonių?