Kokosinis kremas tortui
Ątogražų skonis – kokosų mylėtojams! Kokosinis kremas Jūsų šventiniam ir ypatingam sukurti tortui. Ragaukit, skanaukit ir mėgaukitės kiekvienu torto gabalėliu, o šis kremas garantuoja, torto pasisekimą. Šis kremas yra universalus, juo galite pagardinti, papuošti ir kitus mėgstamus desertus!
Ingredientai
Kokosiniui kremui:
- 800 g maskarponės
- 400 g kokosų pieno (šalto)
- 4 šaukštai cukraus pudros
- 60 g kokoso drožlių
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kremo užteks 1 tortui 24 cm skersmens
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti kokosinį kremą tortui?
Pasidalink su draugu:
Kokosinis kremas tortui:
1. Vidutinio dydžio metalinį puodą įdėkite į šaldytuvą 10 min.
2. Į atšaldytą puodą sudėkite ką tik iš šaldytuvo ištrauktą maskarponę, kokoso pieną bei cukraus pudrą. Išplakite iki purios masės.
3. Į gautą masę suberkite kokoso drožles.
4. Kokosinį kremą tepkite ant jau atvėsintų torto lakštų. Taip pat, šiuo kremu galite papuošti ir patį tortą.
5. Tortą laikykite vėsioje vietoje arba šaldytuve.
Sodrus kokosinis kremas tortui
Ątogražų subtilus skonis kiekviename torto gabalėlyje. Šis kremas gali priminti raffaello saldainius. Jei jums patinka kokosas, tuomet šis receptas skirtas Jums! Pasigaminti paprasta, o ir laikui nėra imlus.
Kokosinis kremas tikriems kokoso mylėtojams! Su šiuo kremu puoškite ir tepkite ne tik torto lakštus, bet ir keksiukus! Užtepę kremą ant torto, galite apibarstyti, papuošti visą tortą kokoso drožlėmis. Tad nieko nelaukite, susirinkite reikiamus ingredientus ir eikime gaminti šio kremo.
Prabangos skonis – paprastuose ir nesudėtinguose dalykuose!