Kremas keksiukams
Ypatingai skanus maskarponės kremas keksiukas! Lengva paruošti ir laiko daug nesugaišite.
Ingredientai
Kremui keksiukams:
- 250 g maskarponės
- 250 ml riebios grietinėlės
- 50 g cukraus
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Kremo užteks 6 keksiukams
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti kremą keksiukams?
Pasidalink su draugu:
Kremas keksiukams:
1. Į vidutinio dydžio šaltą, metalinį puodą, sudėkite ką tik iš šaldytuvo ištrauktą maskarponės sūrį bei grietinėlę. Įberkite cukraus.
2. Elektrinio mikserio arba virtuvinio kombaino pagalba išplakite iki vientisos masės. Iš pradžių plakite mažu galingumu, palaipsniui didindami iki maksimalaus. Turi gautis puri masė.
3. Kremą dėkite tik ant gerai pravėsusių keksiukų!
4. Keksiukus su kremu laikykite vėsioje vietoje, geriausia šaldytuve.
Patarimai:
- Naudokite tik šaltus produktus.
- Plakite šaltame, metaliniame puode. Puodą galite atvėsinti šaldytuve.
- Kremą dėkite tik ant vėsių keksiukų.
Maskarponės kremas keksiukams
Šis maskarponės kremas keksiukams yra universalus! Jį galima naudoti ne tik keksiukams papuošti ar įdarui panaudoti, šį kremą galite naudoti ir biskvitiniams tortams sutepti!
Kremas yra pagrindinis keksiukų pasaulio komponentas, suteikiantis sodrumo, skonio ir tekstūros. Nepriklausomai nuo to, ar kremas naudojamas kaip glazūra ant keksiukų viršaus, ar kaip įdaras skoniui suteikti. Grietinėlės ir maskarponės sąjunga, suteikia keksiukams prabangos skonį.