Maskarponės kremas tortui
Nuostabus maskarponės kremas tortui, kuris tikrai Jums paliks įspūdį, o pagaminsite vos per kelias minutes! Nieko nelaukite, susirinkite reikiamus ingredientus ir išbandykite šį paprastą receptą!
Ingredientai
Maskarponės kremui:
- 750 g maskarponės
- 750 ml riebios grietinėlės
- 200 g cukraus
- Norimos spalvos dažų (jei norisi spalvos)
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Kremo užteks 1 tortui 24 cm skersmens
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti maskarponės kremą tortui?
Pasidalink su draugu:
Maskarponės kremas tortui:
1. Į didesnį šaltą, metalinį puodą, sudėkite ką tik iš šaldytuvo ištrauktus produktus: maskarponės sūrį, grietinėlę. Suberkite cukrų.
2. Elektrinio mikserio pagalba išplakite iki vientisos masės. Iš pradžių plakite mažu galingumu, palaipsniui didindami iki maksimalaus. Turi gautis puri masė.
3. Jei norisi spalvos, įmaišykite šauktu norimų, skystų dažų.
4. Maskarponės kremą tepkite tik ant gerai pravėsusio iškepto biskvito.
5. Biskvitinis tortas su maskarpone laikomas vėsioje vietoje, geriausia šaldytuve.
Maskarponės kremas tortui
Atraskite kreminę maskarponės kremo eleganciją – aksominį ir prabangų kremą, kuris nudžiugins savo švelnia tekstūra ir subtiliu saldumu. Šis maskarponės kremas tortui yra universalus! Jį galima naudoti ne tik biskvitiniui tortui sutepti, taip pat šiuo kremu galite keksiukus papuošti!
Kremas yra pagrindinis tortų pasaulio komponentas, suteikiantis sodrumo, skonio ir tekstūros. Nepriklausomai nuo to, ar kremas naudojamas kaip biskvitinio torto sutepimui, ar kaip įdaras keksiukams skoniui suteikti. Grietinėlės ir maskarponės sąjunga, suteikia tortui prabangos skonį.