Saldūs receptai

Kaip iš matcha arbatos gaminami natūralūs ledai?

Tekstas

matcha milteliai 590; matcha arbatos nauda 260; natūralūs ledai 20

Ingredientai

Mactha arbatos ledams:

Magiški matcha milteliai! Kaip namų sąlygomis gaminami natūralūs ledai?

Pasidalink su draugu:

Matcha arbatos nauda kreminiame ledų šaukštelyje

1. Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite pieną su riebia grietinėlę, kol pradės virti. Užvirus, nuimkite puodą nuo kaitlentės ir atidėkite į šalį.

2. Kitame dubenyje suplakite kiaušinių trynius, cukrų, matcha miltelius bei vanilės ekstraktą, kol gerai susimaišys.

3. Į kiaušinio trynių mišinį palaipsniui supilkite karštą pieno mišinį, nuolat nuolat maišykite, kad nesustingtų.

4. Supilkite mišinį atgal į puodą ir virkite ant silpnos/lėtos ugnies nuolat maišykite, kol sutirštės. Paprastai tai trunka apie 5-7 minutes. Neleiskite užvirti.

5. Nukelkite mišinį nuo kaitlentės ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Kai atvės, uždenkite maistine plėvele ir šaldykite bent 4 valandas arba per naktį.

6. Išėmus iš šaldytuvo, mišinį supilkite į ledų gaminimo aparatą ir plakite pagal gamintojo instrukcijas, paprastai užtrunkama apie 20–25 minutes arba kol pasieks minkštą konsistenciją

7. Suplakus ledus perkelkite į sandarų indą ir 2 – 4 val. šaldykite, kol pasidarys tvirta konsistencija.

8. Patiekite nuostabius itališkus „Matcha“ ledus dubenėliuose arba belgiškuose vafliuose ir mėgaukitės unikaliu kreminės sodrumo ir žemiško matcha skoniu.

Naudodami šį receptą galėsite mėgautis naminiais natūraliais ledais ir gauti matcha arbatos naudą. Skanaukite ir vaišinkite savo draugus!

Pavadinimas

Tekstas

Matcha milteliai ir natūralūs ledai

Pavadinimas

Tekstas

Pavadinimas

Tekstas

Pavadinimas

Tekstas

Išbandyk daugiau naminių ledų skonių!