Medaus vaflių receptas

vafliai iš išorės tampa traškūs, o viduje – nuostabiai minkšti. Receptas paprastas, o vafliai greitai iškepa.

Ingredientai

Medaus vafliams:

Pateikimui:

Kaip išsikepti medaus vaflius?

Pasidalink su draugu:

Medaus vafliai:

1. Vidutinio dydžio dubenyje, kambario temperatūros (minkštą) sviestą sumaišykite su medumi iki kreminės tekstūros.

2. Nuolat maišydami, po vieną įmuškite kiaušinius.

3. Į masę įmaišykite pieną, o paskui cukrų.

4. Į gautą masę įmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską.

5. Į įkaitintą vaflinę, įpilkite samtelį paruoštos vaflių masės ir kepkite apie 4 min.

6. Medaus vaflius pateikite karštus su mėgstamais vaisiais, uogiene ar išplakta grietinėle.

Skanaus!

Medaus vaflių receptas saldiems pusryčiams!

Šokoladiniai čirviniai blynai – tikriems šokolado mylėtojams!

Medaus belgiški vafliai

Prisijunkite prie mūsų ir kartu dalinkimės kulinarinėmis paslaptimis, kaip iškepti tobulus čirvinius blynus, kurie taps ne tik pusrytinis valgis, bet ir rytinis ritualas, pripildantis namus šiluma, o smaližių veidus plačia šypsena.

Tobuli smaližių pusryčiai!