Medaus vaflių receptas
vafliai iš išorės tampa traškūs, o viduje – nuostabiai minkšti. Receptas paprastas, o vafliai greitai iškepa.
Ingredientai
Medaus vafliams:
- 150 g sviesto (kambario temperatūros)
- 6 v. š. medaus
- 3 kiaušiniai
- 250 ml pieno
- 200 g cukraus
- 270 g miltai
- 1 a. š. kepimo miltelių
- Žiupsnelis druskos
Pateikimui:
- Uogų, vaisių pagardinimui
- Grietinėlės
- Cukraus pudros apibarstymui
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kepimo laikas ~ 4 min.
- Bendras laikas ~ 40 min.
- Iškepsite 8 vnt.
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip išsikepti medaus vaflius?
Pasidalink su draugu:
Medaus vafliai:
1. Vidutinio dydžio dubenyje, kambario temperatūros (minkštą) sviestą sumaišykite su medumi iki kreminės tekstūros.
2. Nuolat maišydami, po vieną įmuškite kiaušinius.
3. Į masę įmaišykite pieną, o paskui cukrų.
4. Į gautą masę įmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską.
5. Į įkaitintą vaflinę, įpilkite samtelį paruoštos vaflių masės ir kepkite apie 4 min.
6. Medaus vaflius pateikite karštus su mėgstamais vaisiais, uogiene ar išplakta grietinėle.
Skanaus!
Medaus vaflių receptas saldiems pusryčiams!
Šokoladiniai čirviniai blynai – tikriems šokolado mylėtojams!
Prisijunkite prie mūsų ir kartu dalinkimės kulinarinėmis paslaptimis, kaip iškepti tobulus čirvinius blynus, kurie taps ne tik pusrytinis valgis, bet ir rytinis ritualas, pripildantis namus šiluma, o smaližių veidus plačia šypsena.