Minkšti migdoliniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai (receptai) – tirpstantys burnoje, kvapnūs ir elegantiški sausainiai, kuriuos lengvai pagaminsite namuose.

Ingredientai

Aviečių uogienei:

Kaip išsikepti minkštus migdolinius sausainius?

Pasidalink su draugu:

Minkšti migdoliniai sausainiai:

1. Didesniame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi. Plakite kol masė taps standi ir puri.

2. Į masę įmaišykite migdolų miltus, vanilės ekstraktą bei likerį. Turėtumėte gauti tirštą, šiek tiek lipnią masę.

3. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

4. Iš gautos sausainių masės rankomis formuokite nedidelius rutuliukus. Dėliokite ant paruoštos skardos, palikdami didesnius tarpelius, nes kepant sausainiai išsiplės.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C

6. Į įkaitusią orkaitę pašaukite migdolinius sausainius ir kepkite apie 15 min., kol sausainiai pakils ir šiek tiek sutrūkinės, bei įgaus auksinį atspalvį.

7. Išimkite iš orkaitės, ir leiskite sausainiams atvėsti skardoje.

Migdoliniai sausainiai – mažas kąsnelis didelio džiaugsmo!

Jeigu ieškote gardaus deserto, kuris sužavės tiek jus, tiek svečius, verta išbandyti migdolinius sausainius. Šie sausainiai ne tik paprastai pagaminami, bet ir džiugina ypatingu skoniu – purūs baltymai, traškūs migdolai ir subtilus likerio aromatas sukuria tikrą šventinį nuotaikos akcentą. Net ir virtuvės naujokai lengvai susidoros su šiuo receptu, o rezultatas atrodys lyg iš profesionalios kepyklėlės.

Migdoliniai sausainiai receptai

Pasirinkdami migdolinius sausainius receptus, atrandate ne tik tradicinį desertą, bet ir galimybę nustebinti artimuosius. Šie sausainiai tobulai tinka prie kavos ar arbatos, puikiai dera šventiniam stalui ir tampa puikia dovana, kai norisi pasidalinti savo rankų darbo skanėstais. Išbandykite – vieną kartą paragavę, norėsite kepti juos dar ne kartą.

Išsikepk dar vienus sausainius!

Greitai išmokite kepti skaniausias bandeles!