Saldūs receptai

Moliūgų tyrė

Paruoškite kvapnią ir maistingą moliūgų tyrę, kuri puikiai tinka sveikesniems patiekalams.

Ingredientai

Moliūgų tyrei:

Kaip padaryti moliugų tyrę?

Pasidalink su draugu:

Moliūgų tyrė - receptas:

1. Paruoškite moliūgą: Nulupkite moliūgo žievę, pašalinkite sėklas ir supjaustykite jį nedideliais gabalėliais.

2. Moliūgą virkite vandenyje. Sudėkite moliūgo gabalėlius į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite apie 15-20 minučių, kol suminkštės. Išpilti vandenį.

3. Nusunktą, virtą moliūgą sutrinkite maisto trintuvu iki vientisos tyrės.

Moliūgo tyrės laikymas:

Moliūgų tyrę naudokite iš karto arba atvėsintą laikykite šaldytuve iki 3 dienų, taip pat galite šaldyti ir laikyti ilgesniam laikui.

Moliūgų tyrė – natūralus rudens skonis jūsų virtuvėje!

Moliūgų tyrė yra itin universali ir sveika rudens sezono sudedamoji dalis, kurią galite naudoti desertuose, sriubose ar net blyneliams. Ji paprastai ruošiama iš kepto arba virto moliūgo ir puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Moliugų tyrė

Norite sveikų ir skanių patiekalų rudens sezonui? Moliūgų tyrė yra puiki bazė įvairiems receptams – nuo pyragų iki sriubų. Šią švelnią, maistingą tyrę paruošite greitai ir lengvai tiek kepant, tiek verdant moliūgą.

Naminės uogienės!