Nekeptas varškės tortas su žele
Ragaukim, smaližiaukim ir patirkim varškės ir vaisių skonius!
Ingredientai
Nekeptam varškės tortui:
- 180 g šokoladinių sausainių
- 1000 g trintos varškės (kibiriukas)
- 500 g konservuotų ananasų
- 40 g želatino
- 50 ml verdančio vandens
- 200 g šilauogių
- 150 g aviečių
- 150 g aviečių skonio želė (DR.OETKER)
- 500 ml verdančio vandens
- Gaminimo laikas - 20 min.
- Laukimo laikas - 7 val.
- Keptas sūrio pyragas - 10 porcijų
- Autorius - Saldūs receptai
Nekeptas varškės tortas, kaip jį pasigaminti?
Pasidalink su draugu:
Nekeptas varškės tortas:
1. Pasiruoškite apvalią 24 cm formą, išklodami kepimo popieriumi.
2. Sulaužykite sausainius vidutinio dydžio gabalais ir padenkite jais kepimo formą.
3. Konservuotus ananasus supjaustykite į gabaliukus ir atidėkite į šalį, tolimesniam naudojimui.
4. Į atskirą puodelį suberkite želatiną, ant jų užpilkite verdantį vandenį ir maišykite kol želatinas ištirps ir pravės iki kambario temperatūros.
5. Trintą varškę supilkite į didesnį dubenį, į jį įmaišykite kambario temperatūros išbrinkusį želatiną.
6. Palaipsniui į masę įmaišykite supjaustytus konservuotus ananasus.
7. Gautą masę supilkite į paruoštą apvalią formą ant sulaužytų sausainių.
8. Suberkite ant varškės masės šilauoges su avietėmis. Įdėkite į šaldytuvą 3 val.
9. Į vidutinio dydžio dubenį suberkite želę ir užpilkite verdančiu vandeniu. Maišykite kol želė ištirps ir atidėkite į šalį.
10. Atvėsusią želę iki kambario temperatūros, supilkite ant sustingusio varškės torto. Įdėkite į šaldytuvą dar 4 val. arba per naktį.
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Nekeptas varškės tortas su žele!
Mėgaukitės ir vaišinkite bičiulius savo nekeptu varškės tortu su žele, nes tortų receptai yra paprasti, o rezultatas džiuginantys!