Saldūs receptai

Panakota su kefyru

Pasimėgaukite kreminio tobulumo ir gaivaus atspalvio sluoksniais, suteikdami skonio pojūtį, kuris tikrai jus sužavės. Atraskite puikų skonių balansą kiekviename prabangiame šaukšte – panakota su kefyru!

Ingredientai

Panakota su kefyru:

Papuošimui:

Kaip pasigaminti tobulą panakota su kefyru?

Pasidalink su draugu:

Panakota su kefyru:

1. Iš šaldytuvo ištraukite kefyrą, leiskite jam sušilti iki kambario temperatūros.

2. Į mažą indą suberkite želatiną ir kelis šaukštus užpilkite pieno. Sumaišykite ir leiskite pastovėti kelias minutes kol išbrinks.

3. Kitame vidutinio dydžio puode, nuolat maišydami pakaitinkite ant vidutinės kaitros pieną su cukrimi kol cukrus ištirps.

4. Ištirpus cukrui, įmaišykite išbrinkusį želatiną. Ištirpus želatinui, nukelkite puodą nuo kaitlentės.

5. Pienui atvėsus iki kambario temepratūros, palaipsniui supilkite kefyrą ir sumaišykite iki tolygios masės.

6. Supilstykite panakotą į norimas stiklines ar formeles ir įdėkite į šaldytuvą 5 – 6 vl.

7. Panakota su kefyru pateikiama su norima trintų uogų uogiene bei pasirinktomis šviežiomis uogomis.

Skanaus!

Tobula panakota su kefyru - tikras vasaros desrtas

Palepinkite save kulinarinių naujovių skoniu. Tobula panakota – kreminės elegancijos ir gyvybingos gaivos simfonija. Mėgaukitės švelnia, sodria panakotos tekstūra, sustiprinta ryškiomis kefyro natomis. Žadėdame rafinuotą ir gaivinantį vasaros desertą.

Panakota su kefyru, receptas

Leiskitės į kulinarinio malonumo kelionę su kiekvienu vasariško deserto kąsneliu.

Ieškote naujo, vasaros skonio?