Panna Cotta Matcha
Patobulinkite savo desertų patirtį naudodami Panna Cotta Matcha receptą – harmoningas kreminis malonumas ir gyvybingas matcha arbatos sintezė.
Ingredientai
Panna Cotta:
- 2 šaukštai Matcha miltelių
- 100 ml pieno
- 10 g želatino
- 50 g sviesto
- 500 ml plakamosios grietinėlės
- 80 g cukraus
- ½ žiupsnelio druskos
Papuošimui:
- Mėgstamos uogos pagal pasirinktą uogienę
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Laukimo laikas ~ 6 h
- Panna Cotta Matcha - 4 porcijos
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti panna cotta, matcha skonio?
Pasidalink su draugu:
Panna Cotta Matcha:
1. Į mažą indelį suberkite matcha arbatos miltelius, ant jų užpilkite keliais šaukštais pieno ir gerai išmaišykite.
2. Į sekantį puodą suberkite želatiną ir supilkite likusį pieną. Ant silpnos/lėtos ugnies kaitindami, nuolat maišykite kol želatinas visiškai ištirps. Atidėkite į šalį tolimesniam naudojimui.
3. Tuo tarpu, didesniame dubenyje ištirpinkite sviestą ir leiskite jam šiek tiek paskrusti. Į ištirpintą sviestą supilkite grietinėlę, suberkite cukrų bei druską. Kaitindami nuolat maišykite kol cukrus ištirps, o mišinys pradės virti.
4. Užvirus mišiniui, nukelkite nuo kaitlentės ir suplikite macha arbatą bei želatino ir pieno mišinį.
5. Maišykite kol ingredientai visi susijungs.
6. Atvėsus mišiniui iki kambario temperatūros, supilkite į paruoštas formeles ar norimas stiklines. Įdėkite į šaldytuvą bent 5 – 6 val.
7. Panna Cotta Matcha skonio pateikiama su mėgstamomis uogomis, mėtos lapeliu ar pienišku šokoladu.
Skanaus!
Subtilus Panna Cotta Matcha desertas!
Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu. Gaminkit, smaližiaukit ir patirkite tobulo skonio balansą.
Leiskitės į kulinarinius nuotykius su Panna Cotta Matcha – šiuolaikišku klasikinio itališko deserto posūkiu, persmelktu drąsių žaliosios arbatos matcha skonių. Patirkite tobulą kremiškumo ir žolelių sudėtingumo balansą, pasiūlydami gaivų ir malonų skanėstą savo skonio receptoriams.
Prabangus desertas, kuriame dera aksominė panna cottos tekstūra ir išskirtinis aukščiausios kokybės matcha skonis. Pasinerkite į subtilią skonių ir tekstūrų harmoniją, pakeldami savo desertų skonį į naujas aukštumas. Nudžiugink ir nustebink savo bičiulius su nauju skoniu, nauju desertu!