Ingredientai
Šokoladiniams veganiškiems keksiukams:
- 190 g miltų
- 45 g konditerinės kakavos
- 200 g cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- Žiupsnelis druskos
- 240 ml sojos pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
- 80 ml augalinio aliejaus
- 1 šaukštas obuolių sidro
- 3 šaukštai obuolių tyrės
Keksiukų papuošimui:
- 2 šauktai cukraus pudros apibarstymui
- Mėgstamos uogienės ar uogų
- Paruošimo laikas - 20 min.
- Kepimo laikas - 25 min.
- Užtruksite - 45 min.
- Iškepsite 12 veganiškų keksiukų
- Autorius Saldūs receptai
Kaip pasigaminti šokoladinius veganiškus keksiukus?
Pasidalink su draugu:
Veganiškas desertas - šokoladiniai veganiški keksiukai
1. Prieš pradedant ruošti šokoladinių keksiukų tešlą, įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Į keksiukų skardą įdėkite paruoštas popierinės formeles.
2. Didesniame dubenyje išsijokite miltus, konditerinę kakavą, suberkite cukrų, kepimo miltelius bei druską ir viską sumaišykite.
3. Į miltų mišinį, palaipsniui supilkite sojų pieną ir maišykite iki tolygios ir vientisos masės.
4. Į masę įmaišykite vanilės ekstraktą, augalinį aliejų, obuolių sidrą bei obuolių tyrę. Maišykite šaukštu.
5. Gautą keksiukų tešlą, sudėkite į paruoštas kepimui formeles palikdami šiek tiek vietos keksiukams pakilti.
6. Pašaukite keksiukus į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 – 25 min.
7. Pateikite keksiukus pravėsusius, apibarstytus cukraus pudra bei pagardintus mėgstama uogiene.
Skanaus!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…