Spanguolių uogienė žiemai

Paruoškite skanią ir kvapnią spanguolių uogienę – paprastas receptas, kuris patiks visai šeimai.

Ingredientai

Spanguolių uogienei:

Kaip pasigaminti skanią spanguolių uogienę žiemai?

Pasidalink su draugu:

Spanguolių uogienė - receptas

1. Gerai nuplaukite spanguoles.

2. Užvirkite vandenį puode ir suberkite spanguoles. Virkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol spanguolės pradės trūkinėti.

3. Suberkite cukrų, sumažinkite ugnį ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

4. Įmaišykite cinamono bei išspaustos citrinos sultis.

5. Virkite dar apie 15-20 minučių, kol uogienė sutirštės.

Paruoštą spanguolių uogienę supilkite į stiklainius:

1. Supilkite karštą uogienę į sterilizuotus stiklainius, palikdami šiek tiek vietos prie viršaus. Gerai užsukite dangtelius.

2. Stiklainius galite apversti dangteliais žemyn ir palaikyti apie 5 minutes, kad geriau užsivakumuotų.

3. Leiskite uogienei visiškai atvėsti, tada laikykite ją vėsioje ir tamsioje vietoje.

Skanauk natūralų rūgštumo džiaugsmą – spanguolių uogienė tau ir tavo šeimai

Šis spanguolių uogienės receptas ne tik itin lengvai paruošiamas, bet ir suteikia nuostabų skonį jūsų desertams ar pusryčių stalui. Saldžiarūgštės spanguolės puikiai tiks tiek šventiniams patiekalams, tiek kasdieniams valgiams.

Spanguolių uogienė

Atraskite šventinį skonių pasaulį su šiuo nepakartojamu spanguolių uogienės receptu. Jis taps puikiu pagardu ne tik jūsų blynams ar desertams, bet ir mėsos patiekalams. Tobulas balansas tarp saldumo ir rūgštumo!

Naminės uogienės!

Prisidėkite prie projekto, įsigydami receptų knygą