Ingredientai
Vafliams:
- 150 g sviesto (kambario temperatūros)
- 150 g cukraus
- 3 kiaušiniai (kambario temperatūros)
- 50 ml pieno (kambario temperatūros)
- 100 g baltojo šokolado
- 250 g miltų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
Pateikimui:
- Grietinės
- Klevų sirupo
- Mėgstamos uogienės
- Uogų, vaisių pagardinimui
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Laukimo laikas - 20 min.
- Kepimo laikas ~ 5 min.
- Bendras laikas ~ 40 min.
- Iškepsite 8 vnt.
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip išsikepti vaflius su baltuoju šokoladu?
Pasidalink su draugu:
Vafliai su baltuoju šokoladu:
1. Į vidutinio dydžio dubenį įdėkite kambario temperatūros (minkštą) sviestą, suberkite cukrų bei įmuškite kiaušinius. Išplakite iki purios ir tolygios masės.
2. Palaipsniui į masę įmaišykite pieną.
3. Sutarkuokite baltąjį šokoladą ir įmaišykite į masę.
4. Į gautą masę išsijokite miltus kartu su cinamonu ir maišykite tol kol vaflių tešloje nesimatys sausų miltų.
5. Į įkaitusią keptuvę įpilkite maždaug 2 šaukštus vaflių tešlos ir kepkite apie 3 min.
6. Vaflius pateikite šiltus kartu su išplakta grietinėlę, klevu sirupu ar mėgstam uogiene. Pagardinkite uogomis.
Skanaus!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Vaflių receptas su baltuoju šokoladu saldžioms užgavėnėms!
Tekstas
Prisijunkite prie mūsų ir kartu dalinkimės kulinarinėmis paslaptimis, kaip iškepti tobulus čirvinius blynus, kurie taps ne tik pusrytinis valgis, bet ir rytinis ritualas, pripildantis namus šiluma, o smaližių veidus plačia šypsena.