Saldūs receptai

Varškės kremas tortui

Purus varškės kremas tortui, kuris pavers Jūsų tortą dar nuostabesniu. Pasimėgaukite aksomine varškės kremo prabanga ir leiskite savo pyragams spindėti dekadentišku skoniu.

Ingredientai

Varškės kremui:

Kaip pasigaminti varškės kremą tortui?

Pasidalink su draugu:

Varškės kremas tortui:

1. Į didesnį dubenį supilkite šaltą riebią grietinėlę. Naudodami rankinį arba stovintį elektrinį maišytuvą, plakite grietinėlę vidutiniu ir dideliu greičiu, kol susidarys minkštos smailės.

2. Į kitą dubenį suberkite varškę, cukraus pudrą, smukiai tarkuotą citrinos žievelę ir vanilės ekstraktą. Maišykite, kol visi ingredientai susijungs ir taps vientisa masė.

3. Plaktą grietinėlę švelniai įmaišykite į varškės masę, kol gerai susimaišys. Naudokite mentele ir švelniais sukamaisiais judesiais maišykite, kad išplakta grietinėlė liktų ore.

4. Išmaišytas purus varškės kremas dedamas į šaldytuvą bent 1 valandą, kad skoniai susigertų ir kremas sustingtų.

5. Atvėsusį varškės kremą galima tepti ant pasirinkto torto ar pyrago. Mentele tolygiai paskirstykite varškės kremą ant torto sluoksnių paviršiaus.

6. Likusiu varškės kremu aptepkite pyrago viršų ir šonus. Mentele galite sukurti dekoratyvinius sūkurius ar raštus, kad būtų patraukli apdaila.

7. Sutepus tortą, padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių, kad varškės kremas sustingtų prieš patiekiant ar pjaustant.

Eksperimentuokite, pritaikyti šį receptą, pridėdami įvairių kvapiųjų medžiagų, tokių kaip apelsinų žievelės, migdolų ekstrakto ar likerio, kad pagerintumėte skonį.

Purus varškės kremas tortui

Patobulinkite savo mėgstamą tortą su prabangiu varškės kremu. Varškės kremas tortui suteikia rafinuotumo ir žavesio bet kokiam desertui. Nesvarbu, ar jis dedamas tarp drėgnų torto sluoksnių, ar tepamas ant viršaus papuošti tortui.

Varškės kremas tortui

Palepinkite savo smaližius su nuostabiu tortu perteptu varškės kremu!

Nori patirti daugiau skonių?

Prisidėkite prie projekto, įsigydami receptų knygą