Varškėtukų receptas
Palepinkite savo skonio receptorius nuostabiais pusryčių skanėstais. Šis varškėtukų receptas Jums tikrai pasitarnaus! Nesvarbu, ar esate varškėtukų entuziastas, ar tiesiog norite pakeisti savo rytinę pusryčių rutiną, šie varškėtukai neabejotinai taps šeimos mėgstamiausiais.
Ingredientai
Varškėtukams:
- 540 g varškės
- 2 kiaušiniai (kambario temperatūros)
- 2 šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 8 pilni (su kaupu) šauktai miltų
- Žiupsnelis druskos
- 1 šauktas grietinės
- Uogų, vaisių pagardinimui
- Grietinės
- Mėgstamos uogienės
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kepimo laikas - 8 min.
- Bendras laikas - 23 min.
- Iškepsite 4-5 porcijas
- Autorius Romualda Blaškevičienė
Kaip pasimgaminti tobulus varškėtukus?
Pasidalink su draugu:
Varškėtukai:
1. Į didesnį dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius bei suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Viską sutrinkite šakute iki vientisos masės.
2. Į varškės masę suberkite miltus su druska. Viską gerai išmaišykite. Įmaišykite ir grietinę.
3. Gautą masę išimkite iš dubenio ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Varškės masę suvoliokite į ritinį ir supjaustykite tolygiais gabalėliais. Nenustebkite, ritinėliai bus lipnūs.
4. Gerai įkaitinkite keptuvę. Į įkaitusią keptuvę sudėkite paruoštus kepti varškėtukus. Sumažinkite kaitlentės kaitrą iki vidutinės temperatūros.
5. Iškeptus varškėtukus pateikite su norimomis uogomis, grietine bei mėgstama uogiene.
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
Varškėtukų receptas tobuliems pusryčiams!
Varškėtukų grožis slypi jų paprastume, tačiau kulinarinio kūrybiškumo galimybės yra beribės. Prisijunkite prie mūsų kulinarinės kelionės! Paprastas varškėtukų receptas suteiks galimybę sukurti tobulus pusryčius, o kiekvienas kąsnis būs skonio, purumo ir tyro džiaugsmo simfonija.
Suteikite rytui saldų ritualą, sukeldami smaližiams šypsenas ir šilumą ant stalo.
Pats metas pasimėgauti varškėtukų gaminimu, kad pusryčiautumėte saldžiai ir su plačia smaližiaus šypsena!