Veganiškos cinamono bandelės
Ieškote skanių veganiškų bandelių recepto? Šios cinamono bandelių receptas parengtas tik iš augalinių ingredientų. Cinamono bandelės yra puikus saldžių pusryčių arba priešpiečių pasirinkimas. Šios veganiškos cinamoninės bandelėmis patiks ne tik veganams, bet ir ne veganams. Recepte parodysime, kaip pasigaminti minkštas cinamono bandeles be jokių pieno produktų ar kiaušinių. Išbandykite!
cinamono bandeles 320; cinamono bandeles receptas 50; bandeles su cinamonu receptas 50;
Ingredientai
Veganiškoms cinamoninėms bandelėms:
- 270 ml augalinio pieno (kambario temperatūros)
- 8 g sausų mielių
- 90 g cukraus
- 540 g miltų
- 60 g veganiško sūdito svietso (kambario temperatūros)
- 90 g nesaldintos obuolių tyrės
- 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Cinamoninės bandelės įdarui:
- 115 g veganiško sviesto
- 3 šaukštai cinamono
- 150 g rudojo cukraus
Glajui:
- 250 g cukraus pudros
- 115 g veganiško sviesto (kambario temperatūros)
- 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
- Pasiruošimo laikas - 2 h.
- Gaminimo laikas - 30 min.
- Užtruksite - 2 h 30 min.
- Iškepsite 12 veganiškų cinamono bandelių
- Autorius - Britt Berlin
Kaip pasigaminti veganiškus cinamono bandeles?
Pasidalink su draugu:
Veganiškų cinamono bandelių tešla:
1. Dubenyje ant silpnos/lėtos ugnies pašildykite pieną. Pienas turi būti šiltas, bet ne užvirintas.
2. Į pašildytą pieną įmaišykite 1 šaukštą miltų, 1 šaukštą cukraus ir sausas mieles. Ingredientams susijungs uždenkite ir atidėkite į šalį 10 min. kol išputos.
3. Mažame dubenyje ant silpnos/lėtos ugnies išlydykite veganišką sviestą ir nukelkite nuo kaitlentės.
4. Mielėms išputojus, supilkite mišinį į didesnį dubenį. Įpilkite likusį cukrų, nesaldintą obuolių tyrę, išlydytą veganų sviestą ir vanilės ekstraktą. Išmaišykite iki vientisos masės.
5. Į masė palaipsniui suberkite miltus. Pasidarius sunkiau maišyti, perkelkite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus. Minkykite kol tešla taps lygi ir vientisa.
6. Tešlą perkelkite į dubenį išteptą riebalais ir padėkite į šiltą vietą, kad tešla pakiltų 1 valandą.
Cinamono bandelės įdaras:
1. Ant ant silpnos/lėtos ugnies ištirpinkite veganišką sviestą ir atidėkite į šalį.
2. Kitame dubenyje sumaišykite cinamoną su ruduoju cukrumi.
3. Tešlą iškočiokite į didelį stačiakampį, ištepkite išlydytu veganišku sviestu iki tešlos kraštų ir tolygiai pabarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.
4. Bandelių tešlą susukite į ritinį ir supjaustykite 5 cm pločio grežinėliais.
5. Supjaustytus ritinėlius sudėkite į skardą išklotą kepimo popieriumi, palikdami didesnius tarpus tarp cinamoninių bandelių. Leiskite dar kartą cinamoninių bandelių tešlai pakilti 30 min.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C.
7. Į įkaitusią orkaitę pašaukite cinamono bandeles ir kepkite 20 – 25 min. arba kol taps šviesiai auksinės spalvos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti 5 – 10 min., kol ruošite glajų.
Cinamono bandelės glajus
1. Vidutinio dydžio dubenyje išplakite kambario temperatūros veganišką sviestą iki šviesaus ir purumo, plakite maždaug 2 minutes. Įpilkite cukraus pudros bei vanilės ekstrakto ir plakite iki vientisos masės. Užtepkite glajų ant veganiškų cinamono suktinukų ir patiekite juos šiltus.
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Minkštos veganiškos cinamono bandelės
Ieškote skanių veganiškų cinamono bandelių recepto? Neieškokite daugiau nei šių nenugalimų veganiškų cinamoninių bandelių, kurios puikiai tinks jūsų smaližiui! Šis veganiškų bandelių su cinamonu receptas taip pat puikiai tinka visiems, norintiems pasimėgauti klasikiniais cinamono bandelių skoniais, bet nenaudojant jokių gyvūninės kilmės produktų.
Veganiškų cinamono bandelių tešla yra minkšta ir puri, o įdaras saldus ir skleidžiantis skanų cinamono aromatą. Valgydami jūs net nepatikėsite, kad šios cinamono bandelės yra veganiškos!
Jei esate Cinnabon gerbėjas, šie veganiški cinamono suktinukai tikrai patenkins jūsų potraukį. Receptą lengva laikytis, o rezultatas – skanus ir minkštas vyniotinis su reikiamu saldumo kiekiu. Be to, šie cinamono suktinukai puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar net kaip desertas.
Nepamirškite glajaus! Šiame veganiško cinamono suktinuko recepte yra saldus ir kreminis glajus, kuris puikiai papildo suktinukų skonį.
Nesvarbu, ar esate patyręs veganas, ar tiesiog norite išbandyti ką nors naujo, šis veganiškų cinamoninių suktinukų receptas tikrai patiks. Taigi, išplakite partiją ir mėgaukitės šiltais ir jaukiais šių veganiškų cinamono suktinukų skoniais!