Veganiškos kanelės receptas
Tobulas veganiškos kanelės receptas! Pabandyk sumaišyti veganiškų kanelių tešlą ir pasidalink savo įspūdžiais su mumis!
Ingredientai
Veganiškoms kanelėms
- 200 ml nesaldinto sojų pieno
- 100 g cukranendrių cukraus
- 65 g miltų
- 15 g bulvių krakmolo
- 15 g tapijokos krakmolo
- 15 g veganiško sūdyto sviesto
- 20 g veganiško tamsaus romo
- 2–3 šaukštelius gryno vanilės ekstrakto
- 3 šaukštai aquafaba (avinžirniai)
- 1 valgomasis šaukštas maltų auksinių linų sėmenų
- Gaminimo laikas - 20 min.
- Tešlos brendimo laikas - 12 h
- Kepimo laikas - 1 h 20 min.
- Užtruksite - 13 h 40 min.
- Iškepsite 1 pilną skardą kanelių
- Autorius - Sensible Plate
Kaip pasigaminti veganiškų kanelių tešlą?
Pasidalink su draugu:
Veganiškos kanelės receptas
1. Sumaišykite akvafabą su sumaltomis auksinėmis linų sėklomis. Atidėkite į šalį 30 min.
2. Didesniame dubenyje išsijokite miltus, bulvių krakmolą, tapijokos krakmolą ir sumaišykite su cukranendrių cukrumi.
3. Sekančiame puode ant lėtos/silpnos ugnies ištirpinkite veganišką sūdytą sviestą kartu su sojų pienu, įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai išmaišykite kol ingredientai susijungs. Mišionio stekitės neužvirinti. Susijungus ingredientams nukelkite nuo kaitlentės.
4. Šilto pieno mišinį palaipsniui supilkite į miltų mišinį, maišykite kol susijungs į vientisą masę.
5. Palaipsniui įmaišykite ir aquafaba linų sėmenų mišinį. Susijungus visiems ingerientams, įmaišykite veganišką tamsų romą.
6. Veganiškų kanelių mišinį laikykite sandariame inde įdėję į šaldytuvą nuo 24 iki 48 valandų.
7. Išėmę veganiškų kanelių paruoštą masę iš šaldytuvo, leiskite sušilti iki kambario temperatūros.
8. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C.
9. Ištepkite kanelių formeles veganišku sviestu ir supilkite paruoštą kanelių masę palikdami 5 mm vietos viršuje.
10. Į įkaitusią orkaitę pašaukite veganiškas kaneles ir kepkite 230 °C 15 min. Sumažinkite orkaitės kaitrą iki 200 °C ir kepkite dar 50 min.
11. Iškepus veganiškoms kanelėms, išimkite jas iš formelių ir leiskite joms pravėsti.
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Atraskite išskirtinius veganiškų kanelių Bordeaux skonius
Kanelė yra puikūs prancūziškas desertas, turintis turtingą istoriją ir unikalią tekstūrą, sužavintis desertų mėgėjus visame pasaulyje. Šis tradicinis skanėstas kilęs iš Bordo regiono Prancūzijoje ir pasižymi karamelizuota pluta bei minkštu, kreminiu įdaru. Nors klasikinis receptas tradiciškai apima tokius ingredientus kaip kiaušiniai, pienas ir sviestas, jūs taip pat galite pasigaminti veganiškų kanelių tešlą pagal mūsų patiktą veganiškų kanelių receptą.
Mėgaukitės veganiškomis Bordeaux kanelėmis
Šis veganiškos kanelės receptas siūlo nuostabų prancūziško deserto alternatyvą, todėl jis bus prieinamas tiems, kurie laikosi veganiško gyvenimo būdo. Užtikriname, kad veganiškos kanelės išlaikys savo išskirtinę tekstūrą ir skonį. Mėgaukitės veganiškos kanelės sodrumu su karamelizuotu išore ir švelniu, kreminių kremu, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.
Daugelio mėgstmas veganiškos kanelės receptas!
Naudodami veganiškos kanelės receptą galite mėgautis prancūziškomis kanelėmis nepakenkdami savo mitybos pasirinkimui. Šie veganiški skanėstai yra puiki alternatyva ieškantiems šio prancūziško deserto augalinės versijos. Veganiškų kanelių tešlą užtikrina, kad galėsite mėgautis klasikiniu prancūzišku desertu propaguojant veganišką gyvenimo būdą.