Saldūs receptai

Veganiškos mielinės bandelės su uogiene

Mėgaukitės veganiškomis mielinėmis bandelėmis su uogiene. Išbandykite šį receptą, kuriame aviečių saldumas derinamas su citrinos rūgštumu. Šios veganiškos saldžios bandelės su uogiene yra puikus skanėstas pusryčiams ar priešpiečiams, užpildytas sodriu aviečių įdaru ir užpiltu glaistu. Paragaukite šių minkštų ir purių bandelių, su aviečių uogiene ir šaldytomis uogomis. Šis veganiškų bandelių su uogiene receptas yra neprilygstamas.

Veganiškos mielinės bandelės su įdaru; veganiskos bandeles; bandeles su uogiene 90

Ingredientai

Veganiškoms mielinėms bandelėms su uogiene:

Aviečių įdarui:

Vaniliniam glaistui:

Kaip pasigaminti veganiškus mielinės bandelės su uogiene?

Pasidalink su draugu:

Veganiška bandelių tešla:

1. Dideliame dubenyje ant silpnos/lėtos ugnies pašildykite pieną ir nukelkite nuo ugnies. Į šiltą pieną įmaišykite 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir sausas mieles. Leiskite pastovėti 10 minučių, kol mielės suputos.

2. Mažame puode ant silpnos/lėtos ugnies ištirpinkite veganišką sviestą ir atidėkite į šalį, kad truputį pravėstų.

3. Suputojus mielėms, elektrinio mikserio pagalba mažu greičiu plakite ir palaipsniui supilkite likusį cukrų, ištirpintą sviestą bei vanilę. Įpilkite apie 130 g miltų ir maišykite, kol gerai susijungs ingredientai.

4. Į masę suberkite druską ir likusius miltus. Kai tampa sudėtinga maišyti, perkelkite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite maždaug 10 minučių kol tešla taps lygi ir elastinga, tačiau šiek tiek lipni liesti. Jei tešla per daug lipni, įberkite kelis šaukštus miltų ir minkykite toliau. Siekiama, kad tešla būtų lipni. Atminkite, kad norint pasiekti geresnių rezultatų, geriau turėti šiek tiek drėgnesnę tešlą.

5. Išminkius veganiškų bandelių tešlą, įdėkite į didesnį dubenį išteptą riebalais ir leiskite tešlai pastovėti šiltoje vietoje apie 2 val. arba tol kol tešla padvigubės. Tešlą taip pat galite patepti aliejumi, kad ji būtų elastingesnė ir mažiau liptų prie rankų.

Avietinis bandelių įdaras

1. Mažame puode ant silpnos/lėtos ugnies ištirpinkite veganišką sviestą ir atidėkite į šalį, tolimesniam naudojimui.

2. Kitame dubenyje sumaišykite šaldytas avietes, cukrų, kukurūzų krakmolą ir smulkiai sutarkuotą citrinos žievelę. Grąžinkite mišinį į šaldiklį tolimesniam naudojimui, kol bus paruošta dėti ant veganiškų bandelių tešlos.

Veganiškų mielinių bandelių paruošimas

1. Perkelkite tešlą ant lengvai pabarstyto miltais paviršiaus, perminkykite ir iškočiokite į stačiakampio formą.

2. Ant iškočiotos tešlos paskirstykite ištirpintą veganišką sviestą, o ant jo aviečių džemą. Šaldytų aviečių mišinį taip pat tolygiai paskirstykite per visą tešlą.

3. Sandariai ir tolygiai suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite 5 cm storio griežinėliais.

4. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos sudėkite paruoštas veganiškas mielines bandeles su įdaru palikdami didesnius tarpus tarp bandelių.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C

6. Lengvai uždenkite suktinukus virtuviniu rankšluosčiu ir leiskite jiems dar kartą pakilti apie 30 minučių.

7. Į įkaitusią orkaitę pašaukite veganiškas bandeles su įdaru ir kepkite 25 -30 min. arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos, o bandelės taps šiek tiek tuščiavidurės.

Vanilinis glajus ant bandelių

1. Vidutiniame dubenyje išplakite veganišką sviestą iki kreminės masės. Palaipsniui po ½ puodelio suberkite cukraus pudros ir maišykite, kol ingredientai susijungs. Įpilkite vanilės ekstrakto ir 2 šaukštus (30 ml) augalinio pieno. Tęskite plakimą, kol mišinys taps vientisas ir be gabalėlių. Jei glajus per tirštas, įpilkite papildomai augalinio pieno po 1 valgomąjį šaukštą vienu metu, kol pasieksite norimą konsistenciją.

2. Tolygiai paskirstykite paruoštą glajų ant veganiškų bandelių su įdaru, užtikrindami, kad jie būtus visiškai padengti.

užsisakyk prekes ir gamink patogiai!

ĮSYGYKITE

Naujai išleistą knygą

Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!

12 tobulų bandelių receptų knyga
Naujiena

12 tobulų bandelių receptų

Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…

Original price was: 8.99€.Current price is: 5.59€. Į krepšelį

Veganiškų mielinių bandelių su įdaru receptas

Mėgaukitės nuostabiais veganiškų bandelių su įdaru skoniais – burnoje tirpstančiu receptu, kuriame derinamas aviečių džemas su šaldytomis uogomis ir mielinės veganiškos tešlos minkštumas. Šios veganiškos bandelės yra puikus skanėstas pusryčiams ar priešpiečiams su sodriu aviečių įdaru ir puria, minkšta tešla. Sodrus aviečių saldumo ir citrinos derinys sukuria dangišką skonio potyrį. Nesvarbu, ar esate bandelių su įdaru gerbėjas, ar ieškote nepakartojamo deserto, šis lengvai sekamas receptas jums patiks, būtina išbandyti.

Bandelės su uogiene

Minkštos tešlos, vaisinio įdaro ir glaisto derinys sukuria skonio ir tekstūros harmoniją, dėl kurios norėsis daugiau.

Nesvarbu, ar esate veganas, ieškantis puikaus pusryčių skanėsto, o gal esate desertų mėgėjas, norintis klasikinių bandelių su įdaru varianto, šios veganiškos bandelės su aviečių įdaru nenuvils. Jos puikiai tinka dalintis su šeima ir draugais, o jų skanumas tikrai paliks įspūdį. Taigi, išbandykite šį receptą ir mėgaukitės nuostabiu aviečių ir citrinos deriniu kiekviename mielinės bandelės kąsnelyje!

Išsikepk savo mėgstamiausias veganiškas bandeles arba atrask naują skonį!